Wie ben ik

Ik ben Andy, een gecertificeerde Soul-Mind-Body coach. Heb je persoonlijk advies nodig bij emotionele, mentale en/of fysieke klachten? Laten we samen op spirituele reis gaan.

Samen met jou ga ik een intuïtief gesprek aan met de ingeving van de Divine om jou advies te kunnen geven over jou persoonlijke keuzes in elke levensfase.

Deze adviezen kunnen ook ondersteund worden met de kaarten van de Opgestegen Meesters en van Guan Yin. Verder heb ik de privilege om als Guan Yin Lineage Holder blessings te geven voor de transformatie van elke levensaspect. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten.

Mijn persoonlijke spirituele reis

Mijn naam is Andy van de familie Cairo en ben geboren in 1970 te Paramaribo in Suriname. Ik heb ongeveer 9 jaar in Suriname gewoond en ben toen met mijn broers en moeder naar Nederland verhuisd.

Voor mijn 40e levensjaar had ik een vraag aan mijzelf gesteld, “wie ben ik nu echt”. Deze vraag heeft er voor gezorgd dat ik echt de start ging maken van mijn spirituele reis. Ik begon boeken te lezen, te mediteren en het volgen van cursussen. Mijn 1e spirituele boek was het 1e gesprek met GOD die ik voor mijn 40 verjaardag kreeg van mijn zwager. Het boek had ik in 3 dagen uitgelezen en was verbaasd van hoe het leven ook KAN zijn.

Ik begon ook trainingen te volgen. Mijn 1e training was Theta Healing. Deze training heeft mij inzicht gegeven hoe een overtuiging gekoppeld kan zijn aan een fysieke klacht. Door deze overtuiging te transformeren vermindert of transformeert ook de pijn. Daarna ben ik begonnen met Eenheidsheling. Met Eenheidsheling werk je met gidsen die op ziel niveau heling brengen. Het zijn de gidsen die samen met je ziel bepalen welk aspect op dat moment nodig is om heling in te brengen.

Daarna ben ik begonnen met de training Mahatma de Avatar van Synthese Master Class bij Lotusjoy. Deze training heeft mij inzicht gegeven in meesterschap en wat het precies betekend hier op aarde. Verder heb ik bij Lotusjoy ook de trainigen gevolgd om de basic Avatar van Synthese Master Class training te geven en ook de Angel Light(Engelen licht) . De basic Avatar training zorgt ervoor dat het contact met je I Am en met Vader/Moeder/God Bron wordt hersteld.

Op dit moment ben ik in de leer bij Master Sha van Love Peace en Harmony. Zijn leer maakt ons bewust om meer dienstbaar te zijn naar een ander waardoor je verder elk aspect van je leven KAN transformeren. Het transformeren gebeurd onderandere door gebruik te maken van de vier krachten techniek en het tracen van Kalligrafie.

Wie ben ik dan? Ik ben Andy die samen met jou een intuïtief gesprek kan voeren(met ingeving van de Divine) waardoor ik ondersteunend kan zijn om advies te geven over persoonlijke keuzes bij emotionele, mentale en fysieke klachten. Deze adviezen kunnen ook ondersteund worden met de kaarten van de Opgestegen Meesters en van Guan Yin. Verder heb ik de privilege om als Guan Yin Lineage Holder blessings te geven voor de transformatie van elke levensaspect. Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten.
Meer informatie hierover is terug te vinden onder Diensten.

Algemene Foto (18)

Facebook
Twitter
LinkedIn