Levensaspect

Welkom

Wat fijn dat jij je weg hebt gevonden naar Levensaspect. Het leven is vol met liefde, passie en energie waarbij er ook dagelijks uitdagingen kunnen ontstaan. Op deze website vindt je informatie over persoonlijke, spirituele begeleiding en advies. Wil je graag trainingen volgen dan ben je bij mij bij het juiste adres.
Op Levensaspect vindt je ook informatie over verschillende vormen van healing, met een krachtige en effectieve behandeling bij fysieke, emotionele en mentale klachten. Daarnaast kun je ook bij mij trainingen volgen om healing toe te passen voor jezelf en anderen.

Waar staat Levensaspect voor?
Levensaspect betekend letterlijk “oogpunt”. Ieder mens heeft ruimte om vanuit elk oogpunt te kunnen groeien. Het groeiproces gaat gepaard met het los laten van overtuigingen. Deze overtuigingen zorgen voor een bepaalde beleving en ervaring. Door de kern te herkennen is het mogelijk de beleving en overtuiging te transformeren. Er zijn overtuigingen die voortkomen uit voorgaande levens van je eigen ziel of van je voorouders. Onze leven hier op aarde wordt voor 50% bepaald door de levens ervaringen van onze voorouders. Dit betekend dat je bijna in elke levens aspect verbonden bent met het verleden. Wat betekend dat NU voor jou. Je hebt de ruimte om verder je hart te openen vanuit het NU moment.

Wat betekend het om in het NU te leven? Herken het volgende : Gisteren is al voorbij, ook al is het nog niet vergeten en morgen is er nog niet. Waarom zou jij je onbetaalbare mentale energie hieraan weggeven? Het gaat om het NU moment en wat jij eraan kan doen om het voor jou of een ander beter te maken. Als je elk NU moment beter kan maken voor jezelf of een ander dan zal de toekomst zich daarop aanpassen terwijl het verleden niets meer uitmaakt.

Dit betekend letterlijk in liefde handelen. Handel je anders dan liefde, dan krijg je de ruimte vanuit het universum om door het proces te gaan om elk aspect te transformeren. In deze transformatie kan je onder andere pijn stukken tegen komen.
Op deze site zijn er verschillende vormen van technieken beschikbaar om elk levens aspect te transformeren. Het kan onder andere vanuit een healing of blessing plaatsvinden. Het is ook mogelijk om verschillende trainingen te volgen waarbij je de technieken leert om jezelf of anderen te ondersteunen in hun transformatie proces, waaronder de spirituele, mentale, emotionele en fysieke lichaam.

Alles in het leven begint met een gedachte. Deze gedachte krijgt vorm in onze fysieke wereld als er energie ingestopt wordt. Besef wel dat JIJ niet altijd die gedachten bent. Elke keus in het leven wordt bewust of onbewust bepaald met de vraag van waar wil jij je energie aan geven? Als jij de keus maakt voor spirituele ontwikkeling, wat ook wel betekend dat je verder je hart gaat openen en dus dichter bij de BRON zal komen je op deze site een start kan maken om er te zijn. Spirituele reis betekend ook jezelf opnieuw ontdekken, bewuster worden en liefde zijn.

Wat is dan liefde. Handel je naar een ander in boosheid, kwaadwilligheid, haat of bewust pijn doen(stelen, vreemd gaan)dan zijn dat de blokkades(je leert dan de lessen vanuit het universum) die je ziel draagt en wat jij gaat uiten.
Liefde is dat jij inziet dat een ander een spiegel voor je is en dat jij die ander dankbaar bent zodat je de ruimte krijg om te groeien in je proces en dat jij dienstbaar mag zijn naar ieder in je leven. Dit proces van dienstbaarheid zal in jou de liefde sterker laten stromen. Het stromen hiervan gaat gepaard met dankbaarheid.

Newsletter

Facebook
Twitter
LinkedIn